Nejlepší tipy na dárky - Náramky

Čím udělat nezapomenutelné Vánoce 2020?

 

Vsaďte na jistotu a věnujte své nejbližší osobě šperk, který napoví, že jste na ni při letošních Vánocích zajisté mysleli. 

 

V tomto předvánočním období jsme si pro Vás připravili tipy na dárky, nyní náramky, kterých máme skladem celou řadu. Věříme, že Vám padnou do oka a při rozbalení dárku budou zářit v očích jiskřičky štěstí.

Pro silnější zápěstí je vhodný spíše volný typ náramku, a to řetízkový, ohebný nebo kožený. Pro užší zápěstí doporučujeme i náramek stylu bangle/cuff, kdy náramek cuff není plně uzavřen. Skvěle vypadá i dvojmo omotaná kůže kolem ruky. Jednoduchým pravidlem je to, že pro zdůraznění zápěstí volte podobně silné náramky.

Typy náramků pro muže a pro ženy

  1. Pevný typ náramku. Je neohebný a kruhového nebo oválného tvaru. Doporučujeme dívat se i na zapínání, které je Vám nejbližší. U těchto náramků jsou bezpečná všechna zapínání, rozevírací patent, zapínání na boku, klipové a také pohodlné pružinové zapínání.

     

  2. Klasický ohebný typ náramku.   Můžete vybírat řetízkové či hadíkové náramky, a to buď s prodlužovacím řetízkem nebo bez něj. Zapínání je buď na klip nebo na karabinu. Náramky jsou velmi pohodlné, protože na ruce netlačí. Novinkou jsou také řetízkové náramky bez zapínání s praktickou posuvnou kuličkou. Pouze převléknete přes ruku a stáhnete. Obzvlášť u náramků s prodlužovacím řetízkem je téměř jistota, že se do velikosti náramku trefíte.

     

     

  3. Dámské kožené náramky jsou velmi příjemným šperkem. Kůže je pružný a poddajný materiál, o který je potřeba pečovat a pravidelně jej mazat prostředkem na kůži. Volba zapínání je buď rychloupínání s magnetem, klip nebo cvoček.

     

  4. Pánské náramky jsou buď čistě ocelové, kožené, nebo kaučukové. Kaučukové náramky jsou velmi ohebné a vzdušné a nevyžadují příliš péče. Kožené náramky se doporučují pravidelně mazat voskem a nevystavovat dlouhodobému namáčení, aby se příliš nevytáhly. Chirurgická ocel je dlouhodobě poptávaným materiálem, který je odolný a pevný, neooxiduje a nevyžaduje péči.

     

    U pánských náramků si můžete vybrat opět více typů zapínání: karabina, rychloupínání, magnet či spona s magnetickou pojistkou, spona s pojistkou, přezka, cvoček. Obzvláště bezpečné je vždy zapínání s pojistkou.

     

    Představujeme vám novinky této zimy. Můžete omrknout přímo i všechny vánoční tipy v nové kategorii Vánoce 2020. 

     

     

    Ještě jste si stále nevybrali?

    Nevadí. již brzy vyjdou další tipy na vánoční dárky, tentokrát věnované náhrdelníkům.