Nejlepší tipy na dárky - Prsteny

Prsten - perfektní dárek

Hledáte něco výjimečného pro Vaše krásky? Není nic romantičtějšího, než když žena pod stromečkem rozbalí prstýnek z lásky. A jak vybrat ten pravý? S výběrem Vám rádi pomůžeme. Níže si můžete přečíst pár našich rad a doporučení.

Výběr správné velikosti

Pokud Vám Vaše drahá svou velikost neprozradí, nebo nechcete vyzvídat, nejlepším způsobem je vypůjčit si prsten a zajít do nejbližšího klenotnictví. Nebo jednoduše obkreslete vnitřní stranu na papír a obvod změřte například provázkem.

S velikostí prstenu Vám také podrobně poradíme v sekci pomoc zákazníkům.

V dnešní době jsou velmi praktické prsteny s univerzální nastavitelnou velikostí a Vy tak máte jistotu, že se s největší pravděpodobností trefíte. Žena si může prsten libovolně nastavovat a nasazovat si prsten třeba každý den na jiný prst.

Materiál a osazení

Stříbro je měkčím a nejbělejším drahým kovem. Obzvláště tenčí prstýnky tak častým nošením mohou změnit tvar. Prsteny se mohou upravovat povrchovou úpravou platinováním, což zaručuje větší lesk a odolnost. Pro vyniknutí vzoru šperku se používá oxidace nebo pozlacení.

Prsteny z chirurgické oceli jsou velmi pevné a odolné, péče o tyto prsteny je snadná. Oba dva druhy materiálu se však mohou časem poškrábat, samozřejmě záleží na míře nošení.

Co se týče ozvláštnění prstenů, používáme zirkony, krystaly, glazuru, syntetickou perlu či opál. Každý prsten je tak vyveden k naprosté dokonalosti a okouzlení nositelky.

Tento článek je poslední v kategorii "Nejlepší tipy na dárky".

Přejeme Vám šťastné a veselé Vánoce 2020 a pod stromečkem ať najdete vše, co si přejete!