Hodnocení obchodu

5,0 29 hodnocení
Přidat hodnocení
5
29x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PD Avatar autora Petra Dorcakova | 2.7.2020
Všechno v naprostém pořádku, skvělá domluva při osobním odběru. Určitě doporučuji.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 6.7.2020
Velmi si vážím vašeho pozitivního hodnocení. Všem zákazníkům se snažím vyjít vstříc v maximální možné míře. Užívejte slunných dní.
TM Avatar autora Tomáš Mudrich | 22.6.2020
Rychlé dodání, krásný dárek, radost nakupovat. Doporučuji a děkuji :)
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 23.6.2020
Naopak my moc děkujeme za pozitivní ohlas a moc si vážíme Vaší zpětné vazby.
AD Avatar autora Alice Dvořáková | 19.6.2020
Za mě, naprostá spokojenost. Zboží přišlo krásné, stejné jako na fotografii. Přišlo dřív, než jsem čekala. Tento eshop vřele doporučuji a děkuji : )
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 23.6.2020
Velmi si vážím Vašeho hodnocení. Jsme na trhu teprve rok ale přesně tyhle komentáře nás ženou dále.
DN Avatar autora Dagmar Nádaská | 19.6.2020
Zboží moc pěkné a dodání rychlé.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 23.6.2020
Děkujeme moc za hodnocení :) budeme rádi, když objednáte zase.
JH Avatar autora Jitka Hošková | 10.6.2020
Bezva obchod
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 17.6.2020
Moc děkujeme za milé hodnocení a doporučení :-)
Avatar autora Dana Šustrová | 6.6.2020
Dobrý den, náramek jsem kupovala pro svou dceru a je naprosto nadšená
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 8.6.2020
Dobrý den, Dano, z Vašeho nadšení jsme nadšení i my :-) Moc děkujeme za krásné hodnocení za celý tým iocel.cz.
EV Avatar autora Eva Vašíčková | 4.6.2020
překvapila mě rychlost dodání, dárková krabička je super. Jsem spokojená.A navíc překvapení nad malým dárkem. Mohu jen doporučit.
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 8.6.2020
Dobrý den, Evo, jsme vděční za každou pozitivní zpětnou vazbu a ta Vaše je přímo perfektní. Jsme moc rádi, že se vše líbilo a malý dáreček potěšil :-)
RP Avatar autora Radmila Pančochova | 21.5.2020
Rychlé dodání,jsem spokojená.
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 23.5.2020
Dobrý den, Radmilo. Jsme vděční za Vaše krásné hodnocení. Moc děkujeme.
ME Avatar autora Markéta Entová | 18.5.2020
rychlé dodání, pěkná dárková krabička, spokojenost, děkuji :-)
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 18.5.2020
Děkujeme za překrásné hodnocení a těšíme se z Vaší spokojenosti.
RK Avatar autora Radka Kotrbová | 15.5.2020
Jsem spokojena
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 18.5.2020
Vaše spokojenost nás velmi těší. Děkujeme za hodnocení a doporučení :-)
JS Avatar autora Jana Staňková | 12.5.2020
*****
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 18.5.2020
Moc děkujeme za Vaše hodnocení. 5 hvězdiček je prostě paráda.
KJ Avatar autora Kateřina Janů | 24.4.2020
Velmi,rychle dodání zboží .
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 24.4.2020
Spokojenost našich zákazníků je pro nás na prvním místě a proto se snažíme zásilky expedovat tak rychle, jak je to jen možné. Vaše hodnocení nás hřeje u srdíčka :) Přejeme krásný víkend.
MH Avatar autora Martin Hinke | 23.4.2020
mohu jen doporucit, vse probehlo naprosto na jednicku
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 23.4.2020
Velmi si vážím Vašeho hodnocení a děkuji za něj.
NS Avatar autora Nicole Sepré | 16.4.2020
Zboží rychle a v pořádku dorazilo a navíc s milým překvapením uvnitř:)
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 20.4.2020
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení a těší nás Vaše spokojenost :-)
MI Avatar autora Marek Ilčík | 4.4.2020
Velmi dobre
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 6.4.2020
Dobrý den, moc děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu :-)
TC Avatar autora Tomas Cenkner | 24.3.2020
spokojenost
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 24.3.2020
Nesmírně si vážíme Vašeho hodnocení a moc za něj děkujeme.
LH Avatar autora Ludmila Hostinská | 21.3.2020
Spokojená se zbožím i s rychlým vyřízením. Děkuji
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 23.3.2020
Moc děkujeme za super hodnocení. :)
KS Avatar autora Kateřina Samohejlová | 27.2.2020
Soukojená
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 2.3.2020
Dobrý den, Kateřino, moc děkujeme za pozitivní hodnocení. Vaše spokojenost nás hřeje u srdce.
KV Avatar autora Květuše Vitásková | 24.2.2020
Jsem spokojená, líbí se mi!
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 2.3.2020
Dobrý den, Květuše, Vaše spokojenost nás velmi těší, děkujeme za krásné hodnocení.
Avatar autora Hana Šilhavá | 17.2.2020
Jsem naprosto spokojená, zboží dodáno rychle a v pořádku
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 17.2.2020
Dobrý den, Hanko, velké díky za hodnocení. Jsme moc rádi, že jste spokojená.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 29

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.