VZHLEDEM K AKTUÁLNÍ SITUACI OHLEDNĚ COVID-19 DOPORUČUJEME VOLIT ČESKOU POŠTU A PLATIT PŘEVODEM ČI KARTOU.

Hodnocení obchodu

5,0 54 hodnocení
Přidat hodnocení
5
53x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JJ Avatar autora Jitka Jeřábková | 25.10.2020
Velká spokojenost.Doporučuji
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 25.10.2020
Moc Vám děkujeme, Jitko, každé zpětné vazby si velice vážíme, obzvlášť, když je tak krásně pozitivní :-)
D Avatar autora Dagmar | 15.10.2020
Krásné náušnice. Snad kamarádku potěší.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 17.10.2020
Milá Dagmar, věříme, že náušnice určitě potěší a kamarádce padnou jako ulité. Moc děkujeme za milé hodnocení.
SS Avatar autora Sabina Smigová | 7.10.2020
Mám to pro maminku k Vánocům, snad se jí bude líbit. I za nízkou částku se dají koupit, tak nádherné, kvalitní šperky u vás.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 11.10.2020
Dobrý den, Sabino, moc děkujeme za Vaše překrásné hodnocení. Věříme, že dáreček k Vánocům radost udělá :-)
KK Avatar autora Karin Kudela | 1.10.2020
Rychlost a kvalita super- spolehlivý dodavatel.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 1.10.2020
Děkujeme Vám za krásné a upřímné hodnocení, které nás velmi těší.
V Avatar autora Věra | 15.9.2020
Všechno v pohodě, děkuji.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 18.9.2020
Perfektní, když je vše v pohodě. Díky za krásné srdečné hodnocení.
P Avatar autora Poly | 14.9.2020
Spokojenost, udělala jsem si opravdu velkou radost :-)
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 18.9.2020
Jsme moc štastni za Vaši opravdu velkou radost. Děkujeme za krásné hodnocení.
A Avatar autora Ales | 10.9.2020
Vyborně
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 12.9.2020
Moc děkujeme za výborné hodnocení :-)
MK Avatar autora Míla Kadlčíková | 8.9.2020
jsem spokojena přislo to brzy děkuji
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 12.9.2020
Vaše spokojenost a také, že šperk přišel brzy, nás velmi těší. Děkujeme za krásné hodnocení.
IB Avatar autora Irena Buriankova | 8.9.2020
Nadmira spokojenosti!! Diky
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 12.9.2020
S Vašim hodnocením jsme samozřejmě také nad míru spokojeni. Děkujeme.
JV Avatar autora Jana Vacínková | 3.9.2020
Rychlé dodání i s dárečkem, zboží krásné. Za mě bez chyby...děkuji :-)
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 6.9.2020
Velice si vážíme Vašeho krásného hodnocení. Jsme moc rádi, že vše proběhlo rychle a bez chyby :-)
AS Avatar autora Anna Sidoreac | 28.8.2020
Pěkné zboží i ceny, rychlé zaslání.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 29.8.2020
Pěkná recenze. Stručná a výstižná. Moc děkuji :)
RJ Avatar autora Romana Juríková | 25.8.2020
Velká spokojenost, zboží jako na obrázku. Rychlé dodání, včetně komunikace e-mailem.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 29.8.2020
Za nás taky spokojenost za pozitivní hodnocení. Díky moc :)
Avatar autora Veronika Šestáková | 24.8.2020
Jsem velmi spokojená,prstýnek je opravdu krásný a zboží bylo dodáno brzy. Určitě zde budu nakupovat i nadále.
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 24.8.2020
Děkujeme Vám za krásné hodnocení a těší nás Vás spokojenost. Jsme štastni, že budete nakupovat i při příští příležitosti.
MV Avatar autora Marie Vyhnalova | 22.8.2020
Rychlost a spokojenost se zbožím ;)
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 24.8.2020
Od srdce jsme potěšeni z Vašeho hodnocení, děkujeme za přízeň :-)
RK Avatar autora Richard Kousal | 14.8.2020
vše ok
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 18.8.2020
Děkujeme za skvělé pětihvězdičkové hodnocení :-)
IH Avatar autora Irena Hagarová | 13.8.2020
Velká spokojenost.Náušnice i náramek odpovídá obrázku. Krásné zboží za dostupné slevy. Všem vřele doporučuju.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 16.8.2020
Moc děkujeme za úžasnou zpětnou vazbu. Spokojenost zákazníka je pro nás na prvním místě, jsme rádi, že se nám to daří :-)
JH Avatar autora Jana Hýblová | 13.8.2020
Jsem velice spokojená. Včera jsem objednala a dnes dopoledne zboží přišlo. Prsten i náušnice jsou stejně krásné jako na obrázku. Všem, kteří ještě váhají vřele doporučuji.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 16.8.2020
Děkujeme za nádherné hodnocení a doporučení našeho eshopu. Moc si toho vážíme.
EN Avatar autora Eliška Novotná | 13.8.2020
Krásné zboží za super ceny....prstýnek je krásnější než na obrázku
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 16.8.2020
Krásný den, moc děkujeme za překrásné hodnocení, prstýnek ať nosí radost.
AP Avatar autora Alena Patáková | 6.8.2020
Okamžité dodání, vše OK.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 6.8.2020
Vážená paní Patáková, moc děkujeme za pozitivní reakci a písemné hodnocení obchodu.
RH Avatar autora Roman Hosta | 5.8.2020
Rychlé, kvalitní a profesionální dodání.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 6.8.2020
Velké díky za pozitivní reakci. Mějte se krásně.

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 54

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.