Hodnocení obchodu

5,0 36 hodnocení
Přidat hodnocení
5
36x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AP Avatar autora Alena Patáková | 6.8.2020
Okamžité dodání, vše OK.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 6.8.2020
Vážená paní Patáková, moc děkujeme za pozitivní reakci a písemné hodnocení obchodu.
RH Avatar autora Roman Hosta | 5.8.2020
Rychlé, kvalitní a profesionální dodání.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 6.8.2020
Velké díky za pozitivní reakci. Mějte se krásně.
Avatar autora HANA ŚLEMAROVA | 5.8.2020
nema to chybu vse super
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 6.8.2020
Moc Vám děkujeme za hodnocení. :)
TA Avatar autora Tana Alexova | 28.7.2020
Vše dorazilo rychle a v pořádku
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 1.8.2020
Děkujeme Vám za krásné hodnocení a doporučení. Ať se krásně nosí :-)
K Avatar autora Karla | 25.7.2020
vše na 1,prstýnek je moc pěkný a přibalili taky dáreček :-)
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 25.7.2020
Moc děkujeme za milé hodnocení a jsme rádi, že i maličkost jako dáreček potěšila. Přejeme, ať Vám náš šperk vždy rozzáří den :-)
RH Avatar autora Roman Hosta | 23.7.2020
Kvalitni zpracovani, rychlost dodani. Doporucuji
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 24.7.2020
Děkujeme za skvělé hodnocení. Zrovna jedna z novinek u nás na eshopu, která udělala hned radost, to nás velmi těší.
ŠK Avatar autora Šárka Kramperová | 14.7.2020
Jsem spokojena, zboží krásné, všem můžu jen doporučit :)
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 19.7.2020
Děkujeme za perfektní hodnocení a doporučení našeho zboží. Postupně budeme přidávat další novinky, které věříme, že Vás opět osloví :-)
PD Avatar autora Petra Dorcakova | 2.7.2020
Všechno v naprostém pořádku, skvělá domluva při osobním odběru. Určitě doporučuji.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 6.7.2020
Velmi si vážím vašeho pozitivního hodnocení. Všem zákazníkům se snažím vyjít vstříc v maximální možné míře. Užívejte slunných dní.
TM Avatar autora Tomáš Mudrich | 22.6.2020
Rychlé dodání, krásný dárek, radost nakupovat. Doporučuji a děkuji :)
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 23.6.2020
Naopak my moc děkujeme za pozitivní ohlas a moc si vážíme Vaší zpětné vazby.
AD Avatar autora Alice Dvořáková | 19.6.2020
Za mě, naprostá spokojenost. Zboží přišlo krásné, stejné jako na fotografii. Přišlo dřív, než jsem čekala. Tento eshop vřele doporučuji a děkuji : )
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 23.6.2020
Velmi si vážím Vašeho hodnocení. Jsme na trhu teprve rok ale přesně tyhle komentáře nás ženou dále.
DN Avatar autora Dagmar Nádaská | 19.6.2020
Zboží moc pěkné a dodání rychlé.
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 23.6.2020
Děkujeme moc za hodnocení :) budeme rádi, když objednáte zase.
JH Avatar autora Jitka Hošková | 10.6.2020
Bezva obchod
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 17.6.2020
Moc děkujeme za milé hodnocení a doporučení :-)
Avatar autora Dana Šustrová | 6.6.2020
Dobrý den, náramek jsem kupovala pro svou dceru a je naprosto nadšená
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 8.6.2020
Dobrý den, Dano, z Vašeho nadšení jsme nadšení i my :-) Moc děkujeme za krásné hodnocení za celý tým iocel.cz.
EV Avatar autora Eva Vašíčková | 4.6.2020
překvapila mě rychlost dodání, dárková krabička je super. Jsem spokojená.A navíc překvapení nad malým dárkem. Mohu jen doporučit.
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 8.6.2020
Dobrý den, Evo, jsme vděční za každou pozitivní zpětnou vazbu a ta Vaše je přímo perfektní. Jsme moc rádi, že se vše líbilo a malý dáreček potěšil :-)
RP Avatar autora Radmila Pančochova | 21.5.2020
Rychlé dodání,jsem spokojená.
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 23.5.2020
Dobrý den, Radmilo. Jsme vděční za Vaše krásné hodnocení. Moc děkujeme.
ME Avatar autora Markéta Entová | 18.5.2020
rychlé dodání, pěkná dárková krabička, spokojenost, děkuji :-)
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 18.5.2020
Děkujeme za překrásné hodnocení a těšíme se z Vaší spokojenosti.
RK Avatar autora Radka Kotrbová | 15.5.2020
Jsem spokojena
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 18.5.2020
Vaše spokojenost nás velmi těší. Děkujeme za hodnocení a doporučení :-)
JS Avatar autora Jana Staňková | 12.5.2020
*****
KK Avatar autora Kamila Kučerová (Administrátor) 18.5.2020
Moc děkujeme za Vaše hodnocení. 5 hvězdiček je prostě paráda.
KJ Avatar autora Kateřina Janů | 24.4.2020
Velmi,rychle dodání zboží .
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 24.4.2020
Spokojenost našich zákazníků je pro nás na prvním místě a proto se snažíme zásilky expedovat tak rychle, jak je to jen možné. Vaše hodnocení nás hřeje u srdíčka :) Přejeme krásný víkend.
MH Avatar autora Martin Hinke | 23.4.2020
mohu jen doporucit, vse probehlo naprosto na jednicku
AH Avatar autora Adam Holman (Administrátor) 23.4.2020
Velmi si vážím Vašeho hodnocení a děkuji za něj.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 36

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.